Atruna: ESTA.us sniedz informāciju par Elektronisko ceļošanas atļauju sistēmu. Šī informācija pieder privātpersonām un nav saistīta ar ASV valdību. Mēs norādām saites uz trešo pušu vietnēm, kas veic ESTA pieteikumu apstrādi par papildu maksu. Mūsu vietnes apmeklētāji var izvēlēties iesniegt ceļošanas atļauju privāta uzņēmuma vai valdības vietnē: esta.cbp.dhs.gov/esta

Vīza Uz ASV - Prasības ASV Vīzām Valstu Kas Nav Bezvīzu Ceļošanas Programmas Dalībvalstis Pilsoņiem


Ņemot vēra valsti, kuru norādījāt atbilstības pārbaudes testā, jums ir jāpiesakās ASV vīzai. Jūs nedrīkstat ieceļot ASV bezvīzu ceļošanas programmas ietvaros. Tikai 38 Bezvīzu ceļošanas programmas dalībvalstu pilsoņiem ir atļauts ieceļot ASV bez vīzas uz laiku līdz 90 dienām.


Par bezvīzu ceļošanas programmu
Bezvīzu ceļošanas programma ir ASV valdības programma, kas ļauj 39 bezvīzu programmas dalībvalstu pilsoņiem bez vīzas ieceļot Amerikas Savienotajās Valstīs darījuma vai atpūtas braucienu ietvaros uz laiku līdz 90 dienām. Bezvīzu ceļošanas programmas priekšrocības ir tas, ka jums ir iespēja ierasties Amerikas Savienotajās Valstīs bez vīzas gaidīšanas. Tomēr ne visiem ir atļauts ieceļot ASV bezvīzu programmas ietvaros. Tikai 39 bezvīzu programmas dalībvalstu pilsoņiem ir atļauts pieteikties ieceļošanai ASV bez vīzas, un, ja viņu pieteikums ir apstiprināts, viņi var ierasties Amerikas Savienotajās Valstīs uz laiku līdz 90 dienām bez vīzas. Visu citu valstu pilsoņiem (izņemot Kanādu) ir jāpiesakās vīzai pirms došanās uz ASV. Uzziniet vairāk par Bezvīzu ceļošanas programmu un apskatiet 39 dalībvalstu sarakstu.


Par B-2 tūrista vīzu
Lielākajai daļai citu valstu iedzīvotāju ieceļošanai ASV ir nepieciešama vīza (B-1 uzņēmējdarbības vīza vai B-2 tūrista vīza). Vīzas saņemšanas process ar gadiem ir kļuvis sarežģītāks, jo kandidāti vīzas saņemšanai tiek pārbaudīti rūpīgāk. Pieteikšanās ASV vīzas saņemšanai pilnībā atšķiras no pieteikšanās ESTA atļaujai. Lai saņemtu ASV vīzu ir jāaizpilda vairākas veidlapas un jādodas uz ASV konsulātu vai vēstniecību, lai piedalītos intervijā. Viena no daudzajām prasībām ir sniegt dokumentāciju, kas pierāda to, ka esat ilgtermiņā piesaistīti jūsu izcelsmes valstij. Ieceļošanai ASV ar tūrista vīzu ir vairākas priekšrocības, salīdzinot ar bezvīzu ieceļošanas programmu, tai skaitā iespēja mainīt statusu un pagarināt apmeklējuma laiku.


How to Apply for a U.S. Tourist Visa:
Noklikšķiniet šeit, lai pieteiktos ESTA. Pieteikuma aizpildīšana ilgst aptuveni 15 minūtes un to ir iespējams aizpildīt jūsu dzimtajā valodā. Pēc veidlapas aizpildīšanas, jūs saņemsiet ESTA ceļošanas atļauju e-pastā, kuru norādījāt pieteikumā. Pārbaudiet pielikumā pievienoto PDF dokumentu, lai pārliecinātos par to, ka pieteikums tika apstiprināts un jūsu sniegtā informācija ir pareiza.