Disclaimer: ESTA.us indeholder oplysninger om Electronic System for Travel Authorization. Denne hjemmeside er privatejet og ikke tilknyttet den amerikanske Regering. Vi linker ud til tredjeparts hjemmesider, som behandler ESTA ansøgninger med et ekstra ekspeditionsgebyr. Besøgende kan vælge mellem at bruge en privat virksomhed eller den officielle regeringsportal til at indsende deres rejsetilladelse: esta.cbp.dhs.gov/esta

Visum USA - U.S. Visumkrav For Ikke-Visa Waiver Lande


Baseret på det land, du har indtastet i berettigelsestesten, er du forpligtet til at ansøge om et visum til USA. Du kvalificerer dig ikke til at komme ind i USA under visa waiver programmet. Kun borgere i de 38 Visa Waiver lande har lov til at rejse til USA uden visum i op til 90 dage. Alle andre nationaliteter (undtagen Canada) er forpligtet til at ansøge om et visum til USA på forhånd.


Om Visa Waiver programmet
Visa Waiver programmet er et program fra den amerikanske regering, som gør det muligt for borgere og statsborgere fra Visa Waiver lade at komme ind i USA for forretnings- eller turistformål i op til 38 dage uden at ansøge om et visum. Fordelen ved rejse til USA under Visa Waiver programmet er, at du kan rejse til USA med kort varsel. Men ikke alle kan komme ind i USA under Visa Waiver programmet. Kun borgere fra de 37 Visa Waiver lande er berettiget til at ansøge, og hvis det godkendes kan de besøge USA i op til 37 dage uden visum. Borgere i alle andre lande (undtagen canadiske statsborgere) skal ansøge om visum før indrejse i USA. Læs mere om Visa Waiver programmet og gennemse listen over de 38 Visa Waiver lande.


Om B-2 turistvisum
Borgerne i de fleste lande skal have et besøgsvisum (B-1 Business Visa eller B-2 Tourist Visa) for at komme ind i USA. Visumansøgningsprocessen er blevet mere kompleks i de seneste år på grund af øget kontrol med de fleste ansøgere. Processen for at ansøge om et visum til USA er helt anderledes end ESTA. Visumansøgningsprocessen omfatter flere ansøgningsskemaer og og et personligt interview på et amerikansk konsulat eller ambassade. Du skal også levere dokumentation, som beviser, at du har stærke relationer til dit hjemland. At komme ind i USA på et turistvisum har flere fordele frem for at komme ind på et Visa Waiver program, herunder muligheden for at ændre status og forlænge dit ophold.


Hvordan man ansøger om et amerikansk Turistvisum:
Klik her for at ansøge om en ESTA. Ansøgningen tager i gennemsnit mindre end 15 minutter og kan ansøges i dit eget sprog. Når du har udfyldt skemaet, vil en mail med ESTA ansøgning blive sendt til den mail, som du brugte, da du ansøgte. Tjek det vedhæftede PDF-dokument for at være sikker på, at din ansøgning er godkendt og, at oplysningerne er korrekte.